Aktuális Címlap Gyerekdivat

Megvalósult egy különleges lány álma

A különleges nevű Romina élete első nemzetközi szépségversenyére készül. Dubaiban pedig egy tesztfotózás is várja, ahol vagyont érő, méregdrága ékszereket kell viselnie.

A szegedi Kéri Romina (15) igazán nem panaszkodhat arra, hogy unalmas lenne az élete. A kamaszlány kétszeres országos fitness bajnok, aki immár „A” kategóriás versenyzőként az Európa bajnoki címért hajt. De a legnagyobb vágya, hogy világbajnok legyen. Akik ismerik őt, tudják, ez nem lehetetlen számára.

„Kislány koromban éveken át azt játszottam, hogy modell leszek. Aztán a versenyzés más irányba vitt, de hála istennek, most visszakanyarodtunk a gyerekkori álmaimhoz – meséli Romina. – Tavalyelőtt az egyik bikini gyártó cég modellje lettem, majd anya elvitt egy budapesti fotózására, és azóta nincs megállás. Két hét múlva már Bulgáriában egy nemzetközi szépségversenyen állok a kifutóra, ősszel pedig Dubaiba utazom egy másik megmérettetésre, amit egy tesztfotózás követ. Ott a kamerák kereszttüzében nagyon szép és nagyon drága ékszereket kell viselnem. Még sosem vettem részt szépségversenyen, szóval az esélytelenek nyugalmával készülök rá.”

A különleges nevű kamasz lapunknak nem is titkolja: van benne egy kis félsz az ismeretlen miatt, de mindent megtesz azért, hogy a legjobb teljesítményt nyújtsa majd. Mint mondja, szeret új dolgokat kipróbálni, ezért mindkét szépségversenyt kihívásként éli meg.

„A nevemet a szüleim együtt választották, azt jelenti, római nő. Azt akarták, hogy ritka és összetéveszthetetlen legyen. Pont olyan, amilyen valójában magam is vagyok – teszi hozzá Romina.”

A gyönyörű lányt persze a fiúk is észrevették, próbálnak közeledni hozzá, de őt hidegen hagy minden próbálkozás. Elvégre egy római nő nem adja meg könnyen magát, meg aztán egyelőre sok más, fontosabb dolog is van a szerelemnél. Ő azon ritka lányok közé tartozik, aki szeret olvasni, kedvenc írónője Leiner Laura. Romina a szüleitől azt is megtanulta, az a biztos, ha az ember több lábon áll. Ezért érettségi után megszerzi a könyvelői képesítést, de akkor sincs megállás, megy tovább a jogi egyetemre, ügyvédnek tanul majd.

„Egy apának mindig a saját lánya a legszebb, mégis elfogulatlanul állítom, hogy Rominának helye van a divat világában – véli Kéri Balázs, a lány édesapja. – Mindenben támogatom őt, közben persze féltem is a buktatóktól. Az édesanyjával együtt büszkék vagyunk az okos, céltudatos lányunkra, akinek minden adottsága megvan ahhoz, hogy mindig megvalósítsa az álmait.”