Aktuális Film-Színház-Muzsika Sztárok

Brad Pitt hasonmásként sem könnyű az élet

Fotó: Instagram

Elképesztően hasonlít a híres amerikai színészre egy oxfordi építőmunkás. Vannak alkalmak mikor élvezi a helyzetet, de már párkapcsolata is ment tönkre a hasonlóság miatt.

Nathan Meads 33 éves, Oxfordban él. Hétköznap építőmunkásként dolgozik, hétvégente vagy a párjával, vagy a barátaival mulatja az időt. Egy teljesen átlagos ember képe rajzolódik ki előttünk, de Nathannak van egy szuperképessége:  zavarbaejtően hasonlít Brad Pittre.

A Ladbible fedezte fel magának a férfit nemrégiben, bár tagadhatatlan, hogy Nathan eddig sem állt hadilábon az ismertséggel. Az évek során emberek százai keverték már össze a nyílt utcán a Volt egyszer egy Hollywood sztárjával, és a mai napig több tucat üzenetet kap a különböző közösségi média felületeken.

Elképesztő a hasonlóság

“Volt már jó pár barátnőm, de soha nem tekintettem magamra olyan pasiként, aki minden nő álma” – nyilatkozta a férfi, majd azt is bevallotta, hogy a ráirányuló figyelemnek bizony árnyoldalai is vannak, hogy mást ne mondjunk, a körülötte lévő hisztéria miatt ment tönkre a kapcsolata, amiből korábban már gyereke is született.

Ironikus, hogy a fentivel ellentétben jelenlegi barátnőjével épp a külseje miatt jött össze. A lány a többiekhez hasonlóan szintén a megtévesztő hasolóság miatt írt neki, de mikor Nathan randira hívta, nem mondott nemet.

Az évek során kiváló mellékállásra tett szert külsejének köszönhetően, rendszeresen eljár különböző összejövetelekre, ahol a „rajongók” pénzért fotózkodhatnak vele. Az Instagram fiókjából pedig arra következtetünk, hogy a jövőben még tudatosabban fogja építeni a saját brandjét.