Címlap Színes

Idős párok fotóival mutatja meg az igaz szerelmet egy fényképész

Sujata Setia több mint öt éve dolgozik fotósként, ez alatt az idő alatt vette észre, hogy az idős párokról már nem is készülnek fotók. Számára viszont valamiért fontos lett ez a téma, ezért elkezdte fotózni őket.

A megható, romantikus képek megmutatják az idős párok különleges kapcsolatát

Sokan keresték meg Sujata-t és kollégáit azzal a kéréssel, hogy készítsenek róluk profi felvételeket, de szinte mindig csak olyan fotókat kértek, amiken a családtagok a gyermekekkel szerepelnek, pózolnak – írja a femina.hu. Olyannal azonban sosem fordultak még hozzá, hogy egy idős pár legyen a képeken, méghozzá gyermekek vagy unokák nélkül.

A felvételek az eljegyzési fotók stílusában készülnek, részben ezért is annyira különlegesek

A fotós a hónap egyik részét azzal töltötte, hogy a kliensei kívánságait teljesítette, a másikat pedig azzal, hogy idős szerelmesekről készített képeket. Előfordult, hogy az utcán szólította le őket, és ajánlotta fel az ötletét, de olyan is, hogy a gyermekfotózások alatt a sarokban csendben figyelő nagypapát és nagymamát hívta a kamera elé. A képek nemcsak gyönyörűek, de meghatóak is lettek: megmutatják a nagyszülők közti erős köteléket, tekintetükben pedig minden érzésük ott rejtőzik.

A fotók jól visszaadják a szorosabbá vált köteléket, érzelmeket a nyugdíjas párok között

Azóta több párról is készített már képeket, közülük néhányat pedig a neten is megosztott. Elárulta, hihetetlenül jó érzés, amikor őket fotózhatja, mert láthatja tiszta, őszinte szerelmüket, és meghallgathatja történeteiket.

Képek: But Natural Photography.