Aktuális Címlap Egyéb kategória Gyerekdivat

Kislányával, Franciskával zsűrizte a jövő topmodelljeit az egykori Miss Fortuna

Csak nyertese volt a hétvégi Királynők királynője gyermek szépségversenynek, ahol a zsűriben az egykori sikeres modell Hegedüs Csilla mellett gyönyörű kislánya, Virág Franciska is pontozta a kicsiket.

Kiszel Tünde és Hegedüs Csilla is modellként kezdte…

Nagy volt az izgalom a hétvégén Herceghalmon az Abacus hotel dísztermében, ahol a Little Miss World Hungary Modellügynökség szervezésében rendezték meg a Királynők királynője nevű gyermek szépségversenyt. A rangos eseményen ismert arcok is feltűntek a zsűri tagjai között. Például a topmodellként ismertté vált Hegedüs Csilla, aki tizenkét éven át minden szombat este – mint a Lottó-show háziasszonya – Miss Fortunaként köszöntötte a televízióban a nézőket.

Virág Franciskát, a népszerű gyermekszínészt egyelőre többen ismerik külföldön, mint itthon
Franciska testvérével, Mátéval elbűvöli a kamerát

Mellette a zsűriben foglalt helyet Virág Franciska népszerű gyermekszínész, aki fiatal kora ellenére több külföldi produkcióban is szerepelt már. Ő épp egy neves hajkozmetikai cég bemutatójáról érkezve az utolsó pillanatban huppant le a székére, majd a feladat komolyságához illő módon figyelte a kis versenyzők tudását.

Franciska büszke volt a felkérésre, kalandnak fogta fel a feladatot

„Ez volt az első felkérésem ilyen típusú munkára, nagyon tetszett a feladat. Még a legapróbb modellek is alaposan felkészültek a megmérettetésre, a ruháik is nagyon szépek voltak – sorolta Franciska. – A kedvencem Hanna volt, igaz, egy ponttal lecsúszott a trónról, de úgy vélem, az ő nevével biztosan találkozni fogunk még a divatszakmában.”

Csilla szerint több értelme van az ilyen versenyeknek, mint hinnénk

Hegedüs Csilláról tudni kell, tizennyolc éves korában robbant be a hazai modellvilágba, valamennyi hazai divatlap és női magazin címlapján szerepelt. Arca óriásplakátokról nézett le ránk, derűs mosolyával többek között autót, klímaberendezést, sört, téglát reklámoztak. De országszerte elhelyezett óriásplakátokon az ő fotójával reklámozták az RTL Klub beindulását.

„Több értelme van az ilyen versenyeknek, mint hinnénk, mert miközben önbizalmat és sikerélményt szereznek a kicsik, fegyelmet, kitartást is tanulnak – sorolta Hegedüs Csilla. – Az ország minden részéből ebben a szép szállodában gyűltek össze a gyerekek. Valójában egy közös családi programon, ahol ők a főszereplők, körülötte forgott minden. Hogy a versenyen mind induló nyert, azt az is bizonyítja, hogy senki nem sírt a végén, kicsiktől a nagyokig mindenki elégedett volt és mosolygott.„

Érdemes megjegyezni a kicsik arcát, sokukkal biztos találkozunk majd a kifutókon