Aktuális Sztárok

Alain Delon túlvan az agyvérzésen

Alain Delon családja közölte a hírt, hogy a francia színészlegenda agyvérzést kapott néhány héttel ezelőtt, de a felépüléséig titkolták az állapotát, nem szerették volna, ha a magatehetetlen hírességet megrohamozták volna a kíváncsiskodó újságírók.

Kiderült, hogy egy párizsi kórházba szállították be az agyvérzésekor, ott kezelték, majd egy svájci magánklinikán lábadozott. Erről a színész legfiatalabb gyermeke, Alain-Fabien Delon számolt be a Corriere olasz magazinban. Közölte, hogy csak kisebb agyvérzésről van szó, és édesapja már jól van, szakértő kezek között. Korábban is voltak egészségügyi problémái, habár eddig csak kisebb szédülés miatt szállították kórházba. 

Lánya, Anouchka Delon is megszólalt az apja állapotáról – ezt írta az Instagram-oldalán:

“Édesapám valóban agyvérzést kapott egy vérömlenynek köszönhetően. Szerencsére minden rendben alakult, ami nem is csoda, hiszen igazi harcos. Jó kezekben van, és igyekszik mielőbb felgyógyulni. Arra kért, hogy köszönjem meg a nevében a rajongóknak és a barátainak a támogatást és a rengeteg üzenetet.”

Persze a rajongók továbbra is aggódnak a színészlegendáért, így fia is megosztott egy képet a gyógyulóban lévő Alain Delonról.

“Köszönöm a rengeteg szívhez szóló üzenetet. Ahogy láthatjátok, már jobban érzi magát, és sok puszit küld mindenkinek! – írta az Insta-storyjába kitett fotó alá Alain Fabian Delon.