Címlap Film-Színház-Muzsika

A Barátok közt sármos igazgatója Vácon vállalt szerepet

Karalyos Gábor érzelmileg is kötődik a városhoz, így boldogan mondott ismét igent a Váci Dunakanyar Színház felkérésére.

A mágikus 7-es szám bűvöletében készül az új évadra a Váci Dunakanyar Színház. 7 bemutató, 7. évad, közel 70 000 fős lakosság a színház vonzáskörzetében. Klasszikus és két kortárs darabbal és egy ősbemutatóval is várják a nagyérdeműt, olyan színművészek főszereplésével, mint például a Barátok közt című televíziós sorozat sármos igazgatóját alakító Karalyos Gábor.

A színész 2010-ben szerepelt már három hétig a Barátok közt című sorozatban. Akkor Németh Kristóf váratlan balesete miatt ő alakította Kertész Gézát. Most, kilenc évvel később az alkotók ismét gondoltak a jóképű színészre, ezúttal a szigorú igazgató úr, Somogyi Levente karakterét szánták neki.

Karalyos Gábor nemcsak idén, de már az előző években is több szerepben tűnt fel a Váci Dunakanyar Színház színpadán. A jövő év februárjában bemutatandó VII. Olivér című darabban játszik majd. A színművész azt is elárulta, hogy édesanyja nemrég Vácra költözött, „így duplán dobban a szívem, ha Vác felé veszem az irányt.” Emellett hozzátette: „Jól érzem magam a színháznál, öröm számomra, hogy még itt az elején becsatlakozhattam és együtt építhetünk valami újat.”