Aktuális Címlap Sztárok

JLo-t Oscarra is jelölhetik

A hamarosan bemutatásra kerülő Hustlers című flmjében nyújtott alakítását karrierje eddigi legjobbjának nevezik a kritikusok.

Jennifer Lopez körül csak úgy izzik most a levegő! A hamarosan bemutatásra kerülő Hustlers című flmjében nyújtott alakítását karrierje eddigi legjobbjának nevezik a kritikusok, és elég valószínűnek tartják, hogy az 50 éves énekesnő-színésznő ezzel megkaphatja első Oscar-jelölését.

JLo azonban nem szeret inni előre a medve bőrére, és nagyon hálás a kedves szavaknak, de ameddig tényleg nincs ilyesmiről szó, addig nem akarja hitegetni magát. Abszolút helyesen gondolkozik, mindenesetre addig is minden tőle telhetőt megtesz, hogy a valóságos történéseken alapuló filmet minél szélesebb körben népszerűsítse.

Legutóbb New Yorkban egy sikkes babarózsaszínű Alex Perry összeállításban láthattuk, de volt egy másik szettje is ugyanazon a napon, mégpedig ez a fekete, flitteres, csillogó overál. Igazi diszkókirálynő ebben a szettben, imádjuk a hozzá választott kígyóbőr Birkin táskát is. JLo nagyon tudja, mitől döglik a légy!