Címlap Életmód Sztárok

Schwarzenegger már majdnem átállt a vegánságra

A Terminátor nem eszik húst, kizárólag zöldségeket, és az állati eredetű dolgoktól is próbál tartózkodni.

A Men’s Health marha jó videóriportot készített Arnold Schwarzeneggerrel, aminek lényege annyi volt, hogy benéztek a színész hűtőjébe, illetve a 70 feletti edzésről is kérdezgettek.

Több érdekesség is kiderült: Schwarzi nem eszik húst, kizárólag zöldségeket, és az állati eredetű dolgoktól is próbál tartózkodni, imádja a dinnyét, mindig tart a hűtőjében, tehéntejet nem iszik, kizárólag mandulatejet, kedvence a citromos radler, ebből mindig van betárazva a hűtőjében, steaket néha készít a barátainak.

A beszélgetés egy pontján elkészít egy protein shake-et is, ami szerinte mindenféle dolgot képes helyettesíteni, itt főként a proteinszeletekre érdemes gondolni. Továbbá elmondta, minden nap edzéssel indítja a reggelt, így lebicajozik a konditerembe, de már nem tart intenzív tréningeket a szívműtéte óta, ugyanis megtiltották neki.

Azt is hozzátette, saját maga fitten tartása mellett, azért is jár le az edzőterembe, hogy másokat inspirálni tudjon Mr. Olympiaként, aki hetven fölött is minden nap ott pumpál a fiatalok között.