Címlap Életmód Gyerekdivat

Őt tartják most a világ legszebb kislányának

Persze minden szülőnek a saját gyereke a legszebb, de úgy tűnik, azért mindent lehet überelni. Legalábbis az orosz Alina Yakupovának sikerült.

Hihetetlen sikereket arat a világhálón és a nagy divatcégeknél az orosz származású Alina Yakupova, akit most a világ legszebb kislányának kiáltottak ki. A hatéves Alina gyakorlatilag 4 hónapos kora óta modellkedik, angyali vonásainak pedig nincs az a márka, ami ellen tudna állni.

Édesen göndörödő szőke fürtök, bájos mosoly, világító kék szemek – álmodni sem lehetne szebbet. Alinára egyre több márka figyel fel, és már egy modellügynökséghez is leszerződött, ami bizonyítja, hogy a 6 éves kislány több mint szép, kemény munka és kitartás áll egyre növekvő sikerei mögött.

És hogy ki a példaképe? Hát ki más, mint Thylane Blondeau, akit hozzá hasonlóan szintén a világ legszebb kislányának hirdetett ki a világ, és ő volt a valaha volt legfiatalabb modell, aki fotóztak a francia Vogue-ba. Thylane azóta viszont már 18 éves, mára inkább pont a mi Palvin Barbink hasonmásaként emlegetik. Hogy Alinara milyen karrier vár, azt még nem tudni, de mi szinte biztosak vagyunk abban, hogy hamarosan újra találkozunk a nevével a divatszakmában.