Autó-motor Címlap Sport

Még mindig szerelmes férjébe Corinna Schumacher

A súlyos fejsérülése után lábadozó hétszeres F1-es világbajnok legtitkosabb kívánságát teljesítette imádott feleségének.

Örökké hálás lesz férjének Corinna Schumacher. A hétszeres Forma–1-es világbajnok német Michael Schumacher felesége szerelmi vallomással felérő interjút adott a Mercedes által kiadott She’s Magazinnak. Arról beszélt, férje mindig mindenben támogatta őt, elsősorban neki köszönheti, hogy nagy sikereket ért el westernlovaglásban.

– Harmincévesen arról álmodtam, hogy legyen egy saját lovam. Miután erről beszéltem Michaelnek, szinte azon nyomban repülőre ültünk. Dubajba mentünk, hogy egy arab lovat megnézzünk – emlékezett vissza Corinna, akit 2005-ben egy tanyával ajándékozott meg a párja. – Öt évvel később Európa-bajnok lettem. Sohasem fogom elfelejteni, hogy kinek köszönhetem a sikeremet. Ez az ember nem más, mint a szerelmem, Michael.

De nemcsak Corinna az a családban, aki komoly eredményekkel büszkélkedhet westernlovaglásban. A Forma–1-es legenda lánya, Gina Maria csapatban szerzett Eb-aranyat.

– Nagyon boldog vagyok, hogy a lányom azt csinálhatja, amit szeret, hatalmas örömet szerez, hogy sikeres a sportban – fogalmazott Corinna Schumacher.