Aktuális Címlap Divat

Trendi, vagány frizurával jelent meg Katalin hercegné

LONDON, ENGLAND - NOVEMBER 09: Catherine, Duchess of Cambridge attends the annual Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall on November 09, 2019 in London, England. (Photo by Chris Jackson/- WPA Pool/Getty Images)

Ősszel visszatérnek a hajpántok, apró tiarák, masnik, és különleges hajcsatok. Blair Waldorf rajongói nagyon örülhetnek, hiszen végre újra felhasználhatják azokat a darabokat, melyeket még az Upper East Side-i időkből megmaradtak.

Nem gondoljuk, hogy Katalin hercegné kifejezetten rajongott volna Blair-ért, viszont úgy tűnik a stílusa őt is magával ragadta. Tegnap a királyi család egy része a Festival of Remembrance keretein belül a London`s Royal Albert Hall-ba látogatott, hogy tiszteletüket tegyék azok előtt, akik életüket adták a hazáért.

A hercegné természetesen nagyon elegánsra vette a figurát, de próbálta megtalálni az egyensúlyt a drága és a normál áru kiegészítők között. Így történt, hogy egy 1500 fontot érő McQueen táskával érkezett, Jimmy Choo cipőben, és mindehhez egy 18 fontot érő ZARA hajpántot viselt!

LONDON, ENGLAND – NOVEMBER 09: Catherine, Duchess of Cambridge attends the annual Royal British Legion Festival of Remembrance at the Royal Albert Hall on November 09, 2019 in London, England. (Photo by Chris Jackson/- WPA Pool/Getty Images)