Aktuális Címlap Életmód Sport Sztárok

Az egykori macskanő megint megmutatta, miért bolondulnak érte a férfiak

Az 53 éves Halle Berry elképesztő formában van, bomba alakját a huszonévesek is irigyelhetik.

Halle Berry mindig is az egyik legsugárzóbb csillag volt a hollywoodi sztárok égboltján, különleges szépsége és nőies alakja évek óta ámulatba ejti rajongóit. Úgy tűnik, az idő vasfoga őt messze elkerüli, 53 évesen jobb formában van, mint valaha, erről árulkodott az egyik Instagram-képe, amin jól látszik tökéletes hasizma.

Halle Berry mindig is élen volt a legdögösebb sztárok versenyében, sőt, a People magazin 2003-ban őt választotta meg a világ legszebb nőjének. Tökéletes alakját számtalan filmben megcsodálhatták a rajongók, erre kiváló példa a 2002-es Halj meg máskor című James Bond-film, de a mostani képeivel még ezen is túltesz.

Mindig is szeretett sportolni, de mostanra szenvedélyévé vált az edzés. A voksát a keto, vagyis ketogén diéta mellett tette le, nagyon figyel rá, hogy mindig e szerint étkezzen. Ez az elhivatottság meghozta gyümölcsét, elképesztő, milyen tónusos izmokra tett szert, követői is csak úgy elárasztották bókokkal. Halle Berry formáját pályatársai sem hagyják reakció nélkül, olyan sztárok kedvelik lelkesen minden képét, mint Zoe Saldana vagy Zendaya.