Címlap Otthon, édes otthon Sztárok

Praktikus konyhája van Hollywood ügyeletes kemény fiújának

Most bepillanthatunk Jason Statham malibui otthonába, melyben a színész kedvenc helye a konyha és az étkező.

Jason Statham, és lélegzetelállítóan gyönyörű felesége, Rosie Huntington-Whiteley évek óta egy párt alkotnak, közös gyermekük két éves múlt, de csak tavaly mondták ki a boldogító igent. A keményfiúkat alakító színész malibui háza minden képzeletünket felülmúlta: a 20 millió dolláros ingatlanban 3 hálószoba és 3 fürdőszoba található, a konyha pedig tényleg több, mint amire gondoltunk.  A lakásból fantasztikus kilátás nyílik az óceánra, a tetőtéri terasz pedig igazán hangulatos. Az óriási ablakoknak köszönhetően világos az összes helyiség, ráadásul tágasak is. A letisztultság, egyszerűség jellemzi leginkább az otthont, a konyha is ezt tükrözi. 

Mindennek ellenére a konyha így is meglepő: letisztult, de szemmel láthatóan praktikusan elrendezett. Külön jól áll a helyiségnek a sötét konyhabútor, a rengeteg tárolót pedig külön imádjuk. Felesleges konyhai eszközöktől sem roskadoznak a pultok, ami már csak hab a tortán.

A konyha folytatása az étkező, ami ugyancsak nincs túlgondolva, de sokszor a kevesebb néha több, ami ebben az esetben abszolút érvényes. A fa asztal a székekkel, valamint a fa nyitott polcok tökéletes összhangban állnak. Jó választás a gömb alakú lámpa, ami modern, különleges stílusával feldobja az étkezőt.