Címlap Sztárok

Brad Pitt lovagias ajándéka volt nejének

A sármos színész közel 80 millió dollárért, azaz 23 milliárd forintért visszavásárolta egykori közös otthonukat Jennifer Anistonnak a születésnapjára.

Az álompár, Brad Pitt és Jennifer Aniston 2005-ben vált el hivatalosan, mivel Brad a Mr. és Mrs. Smith című film forgatásán beleszeretett Angelina Jolie-ba. Ám hiába lett Angie-vel hat gyerekük (három adoptált és három közös), Hollywood egyik legsármosabb szívtiprója soha nem tudott teljesen elszakadni volt feleségétől.

Jennel állítólag csak barátok maradtak, de az évek során sok pletyka keringett arról, hogy ez a barátság nagyon csípte Angelina szemét, féltékenységi jeleneteket is rendezett miatta. Brad és Angie végül két évvel ezelőtt szétváltak, tavaly tavasszal pedig Aniston is elvált férjétől, Justin Theroux-tól.

A Mirror információja szerint Brad egy egyértelmű szerelmi utalásnak számító ajándékkal lepte meg Anistont annak 50. születésnapján. A házaspár annak idején egy gyönyörű házban élt Beverly Hillsben, amelyet válásukkor eladtak, és osztoztak az árán. Jennifer azóta többször is azt nyilatkozta, hogy nagyon nehezen vált meg a háztól, nemcsak a közös emlékek miatt, hanem azért is, mert az volt számára az igazi álomotthon.

A házat azóta sem sikerült eladni, így most Brad tett egy gáláns ajánlatot, és közel 80 millió dollárért, azaz 23 milliárd forintért visszavásárolta egykori közös otthonukat Jennifernek.

Jent a hírek szerint könnyekig meghatotta a gesztus, amely a két sztár rajongói szerint lehet, hogy több is, mint gesztus. Sokan máris drukkolni kezdtek, hogy a régi otthon visszavásárlása egyúttal az új kezdetet is jelentse a sokat megélt, egykori házaspár számára.